بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

حملات سایبری؛ بحرانی واقعی برای رژیم صهیونیستی

حملات سایبری که به داخل رژیم صهیونیستی نفوذ می‌کند، بحرانی واقعی به وجود آورده است که اشغالگران را به شکلی گسترده به دردسر انداخته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، حملات سایبری همزمان به چند سایت و شبکه راه آهن و هک کردن اطلاعات حدود ۵ هزار صهیونیست صورت می‌گیرد. این درحالی است که پیامد‌های عملیات دوگانه در قدس، بر فضای سیاسی و رسانه‌ای در رژیم اشغالگر حکمفرما است.

 

به گزارش العالم، کابوس حملات سایبری مستمر، اشغالگران صهیونیست را در برابر بحرانی واقعی قرار داده است که به خوبی در هرج و مرج و اختلال گسترده در حرکت قطار‌ها در سراسر نقاط این رژیمو، نمایان شد.

 

در حالی که هیچ اظهارات رسمی درباره علت فلج شدن حرکت قطار‌ها صادر نشده است، رسانه‌های عبری از هک شدن چندین سامانه داخلی این رژیم با حملات سایبری در روز‌های گذشته خبر می‌دهند.

 

روزنامه یدیعوت آحارونوت اعلام کرد: اختلالی که در برخی پایگاه‌های الکترونیکی به وجود آمد نتیجه حمله سایبری بود که گروه هکری موسوم به «بلک مجیک» آن را انجام داد و همچنین توانست داده‌های حدود ۵ هزار اسرائیلی را با نفوذ به برخی پایگاه‌های اسرائیلی به دست آورد و پایگاه داده‌های این سایت‌ها را از بین ببرد.

 

این روزنامه افزود: هکر‌ها اطلاعاتی درباره اسرائیلی‌ها و کارت‌های شناسایی آن‌ها منتشر کرده اند که بنی گانتس (وزیر جنگ) و دیوید برنیا (رئیس موساد) نیز در بین آن‌ها هستند.

 

همزمان مرکز کنترل نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کرد هکرها، دوربین‌های نظارتی حساس سرویس‌های امنیتی را هک کردند و لحظه انفجار در ایستگاه اتوبوس‌ها در قدس را که موجب کشته و زخمی شدن شماری از صهیونیست‌ها شد، ثبت کردند.

 

در حالی که شاباک در بهت انفجار‌های قدس بود آن هم پس از ناکامی در یافتن سرنخی که آن را به عاملان این حملات با وجود گذشت یک هفته از اجرای آن، برساند، رسانه‌های عبری، این حملات سایبری را سیلی محکم و شکافی امنیتی توصیف کردند.

 

این مسئله موجب شد سرویس‌های امنیتی اشغالگران به حرفه‌ای بودن عاملان انفجار‌های قدس و آگاهی آن‌ها از شرایط منطقه اجرای عملیات، اذعان کنند چرا که هیچ اثر یا تصویری با دوربین‌های نظارتی و امنیتی به ثبت نرسیده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر